ZMW fotobalk
Home

Welkom

 

Welkom bij zorggroep Maas & Waal, aanbieder van een compleet en samenhangend pakket van diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn in het Land van Maas en Waal.
Zorggroep Maas & Waal is een regionale, ISO-gecertificeerde zorgaanbieder, werkzaam in de gemeenten West Maas en Waal, Druten, Beuningen en Wijchen. Dat doen we vanuit verschillende locaties waar verpleeg- en/of verzorgingshuiszorg geboden wordt. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbehandeling. In de locaties Waelwick en St. Elisabeth bieden we bovendien revalidatie aan. De verpleegunit De Hulsen in Nijmegen richt zich op dak- en thuislozen.

Daarnaast beschikt zorggroep Maas & Waal over een actief en deskundig thuiszorgteam dat verschillende vormen van zorg aanbiedt, zoals verpleging, huishoudelijke hulp en diverse behandelingen zoals fysio-, ergo- en logopedie thuis of poliklinisch.

 

 

 

   262

    boodschappen

  palliatieve-zorg-8211-comfort-staat-centraal

 

Ga naar 

  wie wat waar

   Boodschappen

  en maaltijden bestellen

Bestel via e-mail

Bestel telefonisch : 0487-58 21 05

 Ga naar zorg en diensten

 

 

 

   

Woont u in de gemeente Druten of gemeente West Maas en Waal en bent u 50 jaar of ouder, dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het behoefteonderzoek zo lang mogelijk thuis wonen van zorggroep Maas & Waal, Woonstichting de Kernen en Stichting Voormekaar. Klik op www.thesistools.com/behoefteonderzoek2015 om de vragenlijst in te vullen, dit duurt ongeveer vijftien minuten.                

 

 

    FT

      

 

 

 

 

steunpunt_mantelzorg_logo_2015

                                

Ga naar fysiotherapie

logopedie en ergotherapie voor thuiswonenden

 

Ga naar

mantelzorg Maas en Waal

aaaaaaaaaaaaaaaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           Calibris-Bord3         ISO 9001      

 

Copyright: foto's op de website mogen zonder toestemming niet gebruikt worden door derden